Mathematics
shasim
2015-11-07 20:41:24
Is my answer choice right?
ANSWERS
joseacevedo81
2015-11-07 21:14:07

7500 words at 70 words per minute = 7500/70 = 107 minutes 3 hrs research......3 hrs = 180 minutes 180 + 107 = 287 minutes at 2 hrs per day (thats 120 minutes per day)... 287/120 = 2.39 days.....hmmm..not sure if u should put 2 or 3....2 is actually the closest...but she cant finish in in 2 days...dont know if it is 2 or 3 because of the wording.

ADD ANSWER